Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.E-MAGYARORSZÁG PONT

A Móricz Zsigmond Művelődési Ház (8800 Nagykanizsa, Hajgató S. U. 1. Tel.: 93/319-202) segítségével, közreműködésével 2005. Őszétől sikerült megnyitni az E-Magyarország Pontot, melynek ünnepélyes megnyitása 2006. Március 8-án, szerdai napon volt a Bajcsai Művelődési Házban.

Az épület teljes felújítása megtörtént, így jelenleg négy géppel képes üzemelni az E-Magyarország Pont. Szívesen várjuk az Internet iránt érdeklődőket, és örömünkre szolgál, hogy a fiatalok körében kellemes kikapcsolódást nyújt. Játszhatnak, ismereteiket bővíthetik, fejlődhetnek, szakdolgozatuk mellé anyagokat kereshetnek stb.

A számítógép, az Internet életünk szerves részét képezik, ezért kérünk mindenkit, aki teheti látogasson el hozzánk, mert a világ megismerhető!

Még egyszer szeretnék községünk nevében köszönetet mondani Farkas Tibornak (a Móricz Zsigmond Művelődési Ház igazgatójának), illetve Czupi Gyulának (a Halis István Városi Könyvtár igazgatójának), hogy az összefogásuk jeleként kicsiny falunk is fent lehet a világhálón, a www.bajcsa.nagykar.hu internetes cím alatt!